Onderwaterfotografie

Welkom op mijn onderwaterfotografie pagina, hier vind je onderwater foto’s uit Nederland & buitenland die ik onderwater heb gefotografeerd. Mij volgen kan op instagram sfoto.diving

(Wil je ook beginnen met onderwater fotografie en wil je tips en tricks of een cursus volgen? klik dan hier voor meer informatie.)

Foto’s hierboven waren in Egypte gefotografeerd.

Foto’s hierboven zijn in de indoor duikcentrum van TODI gefotografeerd. (TODI is de perfecte plek om je fotografie skills te trainen. Geen duikbrevet? Kom dan duiken als introducé bij scubaworld klik hier voor meer info)

Foto’s hierboven zijn in Nederlandse Wateren gefotografeerd.  (Deze foto’s zijn onder andere geschoten in Zeeland, Slijk-Ewijk, en Berendonck)

TIP: Heb je geen duikbrevet? Neem dan een introductie duik bij Scubaworld, ze organiseren diverse duiken door heel Nederland en daarbuiten. Daarnaast is het ook mogelijk om een snorkel workshop te volgen en eventueel gecombineerd met onderwaterfotografie door Sfoto. (PS: bij TODI duikresort kun je het hele jaar door indoor duiken, snorkelen en freediven in een grote aquarium vol met vissen, objecten en wrakken “auto’s”)

(PS: Wil je ook beginnen met onderwater fotografie en wil je tips en tricks of een cursus volgen? klik dan hier voor meer informatie.)