Videograaf

Shemuel Fotografie gaat zich richten op videofragmenten voor bedrijfspromotie.

Videomarketing is tegenwoordig de belangrijkste vorm van marketing, en het is alsof je in het stof achterblijft als je geen video’s maakt. Merken maken een inhaalslag en gebruiken video’s nu als hun belangrijkste vorm van marketing. Uit rapporten blijkt dat marketeers die video gebruiken, 49% sneller inkomsten genereren dan niet-videogebruikers. (BRON)

Voor video producties zal Shemuel Fotografie onder andere gebruik kunnen maken van gimbals, drones, gliders, statieven, en handheld om de gevraagde beelden te realiseren. (ook heeft Shemuel de optie om samen te werken met externe partijen om aan uw wensen te kunnen voldoen)

 

Wat wil je uitgeven aan je promotie-video?
Bij ieder budget en videoproject past een oplossing op maat. Dit kun je meten door jezelf af te vragen wat een video jou op korte of lange termijn gaat opleveren. Een goed geproduceerde video geeft jouw merk een professionele uitstraling. En zo’n aandachtstrekker maakt veel los bij je doelgroep. Dat gaat je uiteindelijk meer opdrachten en verkopen opleveren of meer bekijks trekken op je sociaal media platform & website. Stuur een e-mail naar: info@s-foto.nl met uw wensen. klik hier voor mijn contact pagina.

instagram logo