Drone Fotografie

Shemuel is een RPA-L gebrevetteerd dronepiloot sinds 2019. En heeft diverse opdrachten mogen uitvoeren voor Drone-operators (voor o.a. gemeente Groesbeek en Latinvilage evenement via Droneflightacademy). Ik kan onder uw ROC ingehuurd worden, of via een (externe) werkgever ingezet worden. Voor meer info scrol omlaag.

Hier op deze pagina zijn een aantal beelden te zien die ik (privé-matig) vanuit de lucht fotografeer.
Klik hier om meer van mijn recente drone-shots te zien op instagram.

(PS: Op mijn website zijn de foto’s verkleind en van mindere kwaliteit, daarnaast zijn ze
voorzien van een logo. Deze foto’s mogen nooit zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden.)

Shemuel is een RPA-L gebrevetteerd dronepiloot sinds 2019. Binnenkort zal Shemuel Fotografie ook inzetbaar zijn voor foto/filmen voor particulieren bijvoorbeeld bij: fotosessies, bruiloften, filmfragmenten, inspecties, landgoed en objecten.

Een drone kan een handig stuk gereedschap zijn om diverse taken uit te voeren. Drones worden veelal gebruikt voor: fotografie, videografie, bedrijfspromotie, inspecties, bruiloften, films, evenementen, inspectie infrastructuur, klimaatonderzoek, journalistiek, bouwtoezicht, 3D meten van objecten, gebouw/object inspecties, 3D mapping, leger, bevoorrading, spel, hobby, sport, hulpdiensten als politie, brandweer en ambulance.

Shemuel Fotografie gebruikt diverse drones, onder andere, van het merk DJI om drone vluchten uit te voeren. Natuurlijk afhankelijk van wat de eisen/wensen zijn van de opdrachtgever en de regelgeving dit toelaat.

Uitleg ROC vergunning:
Volledige bevoegdheid: ROC (RPAS Operator Certificate) vergunning
Het ROC is verplicht voor de beroepsmatig inzet van drones van 0 tot 150 kg die tot maximaal 120 meter hoog en tot maximaal 500 m (of 750 meter) horizontaal  van de vlieger mogen vliegen. Er worden eisen gesteld aan de vlieger, het toestel en de manier van opereren (vastgelegd in een Operationeel Handboek). Ook moet de opleiding en keuring worden uitgevoerd door erkende instanties. Doordat er hoge eisen worden gesteld, kunnen via het Operationeel Handboek ook ontheffingen worden verleend om dichterbij mensen, wegen en objecten te vliegen of in een CTR gebied drone werkzaamheden uit te voeren. Dat kan van essentieel belang zijn als mensen of objecten (bv. windmolen of huis) wil fotograferen.

Meer weten over drones en wetgeving? klik dan hier.
Wilt u weten wat ik voor u kan betekenen? klik dan hier om naar mijn contactpagina te gaan.

(PS: Op mijn website zijn de foto’s verkleind en van mindere kwaliteit, daarnaast zijn ze
voorzien van een logo. Deze foto’s mogen nooit zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden.)

Om meer van mijn Drone-shots te zien volg mij op instagram.  https://www.instagram.com/sfoto.nature/

logo dreamstimefacebook logoinstagram logoshutterstock3