Feiyu VLOGpocket 2

Feiyu VlogPocket 2:
Feiyu5Feiyu2Feiyu1

Deze Feiyu vlog pocket is een voordelige Gimbal voor je mobiel. Hij is zeer compact en past in je broekzak. Met deze Gimbal word een usb-C naar usb kabel, een kleine tripot statiefje en een softpocket meegeleverd waar je de gimbal erin kan doen. Hiermee bescherm je de Gimbal enigszins en blijft hij erg compact. 

VlogPocket 2 Gimbal heeft een lock- mechanisme zodat je de Gimbal kan vergrendelen tijdens het vervoeren. Dit is handig, omdat je Gimbal dan minder snel beschadigd.

Features:
– Inklapbaar
– Bluetooth 5.0
– Gewicht 272 gram
– Payload tot 250 gram
– Batterij tot 9u
– Type C laadpoort
– 1/4” schroefdraad onderkant
– Portret stand.
– Smartphone app: Feiyu On

Feiyu4 2

VlogPocket Gimbal voelt plastic aan. (maar gezien de prijs misschien wel logisch)
Gimbal reageert goed en stabiliseert je beelden. Helaas is de beweging vrijheid vrij beperkt. Als je deze Gimbal puur voor het vloggen koopt is hij zeker wel aan te raden.

Als je van plan ben om de Gimbal te gebruiken puur om B-Roll filmpjes te maken en niet hoofdzakelijk voor het vloggen gaat gebruiken, kan ik je aanraden om een andere Gimbal te kiezen. Deze camera is niet flexibel genoeg om er alles uit te kunnen halen. Dit vanwege de constructie van deze Gimbal arm deze arm zit heel snel in de weg als je creatief te werk wil gaan waarbij je net wat meer bewegingen wilt gebruiken.

PS: Als je de Gimbal scheef of horizontaal houd voel je wel micro trillingen van de motoren. (natuurlijk kan je de Gimbal zo niet gebruiken, maar met andere Gimbals heb ik dit niet eerder gevoeld)

Ga je de Gimbal hoofdzakelijk gebruiken om te vlogen dan is deze Gimbal misschien wel iets voor jou. Deze Gimbal is super licht met 272 gram, en kan makkelijk een grote telefoon aan zonder probleem. Ik heb de Gimbal mogen testen met Samsung Note 20 Ultra en S8. Deze Feiyu Gimbal heeft een Schroefdraad aansluiting aan de onderkant, Hiermee kan je de Gimbal op een statief plaatsen.

Pluspunten
– Super compact
– Ook geschikt voor grote telefoons
– Schroefdraad aan de onderkant.
– Stabiliseert vrij goed.

Minpunten
– Micro trillingen bij sommige bewegingen.
– Weinig vrijheid i.v.m. de constructie van de Gimbal.
– Zoals vele reviewers je zullen vertellen, de Feiyu app is niet geweldig.

Product link:
Klik hier voor de Feiyu VlogPocket 2

Info:
– Klik hier voor: Welke camera en lens moet ik kopen?
– Klik hier voor: Welke onderwatercamera moet ik kopen?

Webshop:
Klik hier om naar mijn webshop te gaan.